Financiële services

Financiële administratie

Een gezond bedrijf voert een gedegen administratie. Wij verzorgen de financiële administratie voor een gevarieerd cliëntenpakket in het klein en microbedrijf. Al uw financiële zaken worden goed geregeld.

Ondanks alle goede voornemens van de politiek neemt de administratieve lastendruk voor het bedrijfsleven nog steeds toe. Lusoned Solutions B.V. kan die verlichten. Zo kunnen wij uw bedrijf ondersteunen bij het inrichten en optimaliseren van de financiële administratie en het daadwerkelijk verwerken van boekingen.

De administratie kan zowel op kantoor als bij u op locatie worden verwerkt. Als wij de administratie voor u verzorgen kunt u, indien u dit wenst, altijd uw financiële positie online bekijken. Zo verzorgen wij:

  • het opzetten, inrichten en optimaliseren van de financiële administratie;
  • het sorteren, ordenen, coderen en verwerken van de administratie;
  • het verzorgen van alle belasting aangiftes.

Wij nemen u maar wat graag de volledige boekhouding uit handen. Hierbij gaan wij graag zo efficiënt en effectief mogelijk voor u aan het werk. Het is dan ook niet voor niets dat wij complexe cijfers en vraagstukken in begrijpbare taal met u communiceren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u meer tijd over om te doen waar u goed in bent; ondernemen!

Door uw boekhouding uit te besteden bespaart u tijd en geld. Wij automatiseren uw facturatie en aangiftes, geven u inzicht in de data die voor u belangrijk is en u heeft de garantie dat alles volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is.

Kiest u ervoor de boekhouding van uw onderneming volledig uit handen te geven aan ons? Dan kiest u voor een snelle en eenvoudige optie waarmee al uw zorgen omtrent facturen en aangiftes verdwijnen.

Personeel en salarissen

Voor veel cliënten, in nagenoeg alle sectoren, kunnen wij de volledige loon- en salarisadministratie verzorgen. Wij richten de administratie zodanig in dat rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen en dat voldaan wordt aan alle wettelijke eisen en normen. Zo verzorgen wij:

  • een digitale salarisstrook per werknemer;
  • een digitale loonjournaalpost voor de financiële administratie, al of niet automatisch gekoppeld aan de financiële administratie;
  • de periodieke loonaangifte naar de belastingdienst;
  • de periodieke aangifte voor het pensioen;
  • een betaalbestand van de netto lonen om dit in te lezen via internetbankieren;
  • digitale jaaropgaaf per werknemer en de jaarlijkse digitale overzichten ten behoeve van de jaarrekening;
  • inlogaccount voor de werkgever en werknemer.

Optimalisatie bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen maken of breken elke organisatie. Omdat bedrijfsprocessen zo belangrijk zijn is het altijd raadzaam te kijken naar wat er verbeterd kan worden. Inefficiënte processen kunnen namelijk leiden tot ontevreden klanten, verliesgevende activiteiten, slechte dienstverlening aan klanten, omzet- versus winstderving en minder gemotiveerde werknemers. Wij brengen de bedrijfsprocessen via flowcharts in kaart en bespreken deze met u.

Onze partners: